понеделник, 6 декември 2010 г.

Да се разходим из Секс Маркет Бургас




Пиша от доста време в Блога на Агенция Фламинго и едва сега се досетих, че не съм ви разходил из най-големият магазин на Балканския полуостров от подобен тип естество. Да, точно така - най-големият, в най-добрият град за живеене в страната - Бургас. Стига съм ви досаждал с излишни въведения, а направо да преминем към нашата, малка и импровизирана разходка.

Влизаме през парадния вход. Светлини, украса, свежа музика - типично в духа на предстоящата коледа.




Влизайки, в огромния магазин първото нещо, което се набива на очи е огромния избор от филми.Само изложените ДВД-та наброяват близо 500. А ресурса на Фламинго надвишава многократно посочената цифра. Естествено избора от категории е изключително голям, толкова голям, че би задоволил и най-претенциозния вкус. А само сега от фирмата са решили да направят малък подарък към клиентите си с тази доста апетитна промоция.




Пресякли вече веднъж прага на магазина, в дясно виждаме доста интересен щанд. От тук може да купуте леки подаръци, с които ще можете да се посмеете и да приповдигнете настроението. Втората снимка е фронтално срещу входа/изхода на маркета.






В Секс Маркет Бургас може да откриете, също така отличен естравагантен подарък за ергенско парти, подарък за самият вас или за ваш приятел.





Тук може да намерите голяма вариативност в избора ви за нов вибратор, отливка или някакъв вид сексуален стимулатор. Интересен факт е, че най-големия магазин на балканите разполага с над 150 вида вибратори и още толкова стимулатора. Макар и отливките да отстъпват от събратята си и те могат да се похвалят със значителна вариативност. А, какво да кажем за стъклените отливки - ИЗКУСТВО!









Агенция Фламинго, работи с някои от най-известните и реномирани производители и дистрибуторски фирми в света на козметика. Това е само малка част от страхотният набор с лубриканти и прочие, с който може да се похвали магазина.





Нека, обаче да не забравяме и богатия асортимент на бельо. Като започнем от дизайнерски линии(Roxana) и преминем към секси костюмчета, дамско и мъжко бельо, ограничители, чорапи, жартиери и т.н. И тук от управата на Фламинго са помислили за своите клиенти правейки доста апетитно намаление. Всъщност вижте една малка част от него на снимките.







Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

ADS