петък, 28 януари 2011 г.

Простатен масажор тип Nexus

Простатен масажор Простатата-това чудо на природата създава големи проблеми при повечето мъже. Стимулирането й се използва както за сексуални, така и за медицински цели. Заличете проблемите и се насладете на удоволствието, използвайки простатни стимулатори! Eто го и решението:

ПРОСТАТЕН стимулатор с roll-on топче за допълнителен масаж на перинеума.


 

Стимулира едновременно две от тригерните точки на мъжката сексуална възбуда, намиращи се в аналната област - простатата и перинеума - при това единствено с помощта на аналната мускулатура, без допълнително участие на ръцете. Дължина на проникващата част: 10.5 см, диаметър на най-широкия участък: 4.2 см.

УНИКАЛНИЯТ масажор може да се използва както при мастурбация, така и по време на партниран секс. Благодарение на формата си, при неволното или волевото свиване на аналния сфинктер, той упражнява динамичен натиск върху простатата през тънката ректална стена и предизвиква мощно чувствено усещане, водещо до свръхинтензивен оргазъм.

секс магазини фламинго, sex shop flamingo, dildo, anal

 

NEXUS EXCEL е подходящ за по-напредналите любители на аналната еротика. Той внася ново измерение в техниките на мастурбация и се препоръчва от водещите андролози като стимулатор на мъжката потентност и оргазмения потенциал. Патентован е в категорията "Медицински средства за вътретелесен масаж".

Инструкции за употреба:
1. Преди първата употреба извадето металното топче със специалната приставка в опаковката и измийте масажора с топла вода и сапун. Препоръчително е да правите това преди и след всяка употреба.

2. Овлажнете с лубрикант тялото на масажора и входа на аналния канал.

3. Бавно вкарайте масажора, като спазвате правилната посока, така че извитият нагоре край с масажното топче да попадне върху перинеума (областта между ануса и скротума).

4. Отпуснете се - ментално и физически. Позволете на тялото си да свикне с масажора. Дишайте дълбоко и се освободете от напрежението.

5. Започнете бавно да свивате и отпускате аналния сфинктер, за да усетите чувствения натиск на масажора върху простатата. С нарастване на удоволствието можете да ускорите темпа на контракциите.

6. Наслаждавайте се. Това е Тантрическо изживяване!

 

Натиснете тук, за да видите още уникални простатни масажори с изключително качество

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

ADS