вторник, 1 март 2011 г.

Кейт Мос ближе вибратор в секс магазин

Британският топмодел Кейт Мос отново напомни за пороците и недостатъците си. Тя сътворила невиждана секс сцена в магазин за секс играчки в богаташкия лондонски квартал Сохо, пише "News Of The World".

36-годишната Кейт, която има проблеми с наркотиците, била толкова пияна, че залитала и викала, докато ошашавените служители на секс шопа не знаели какво да направят. Тя нахлула вътре и крещяла: "Аз съм палава и съм в секс магазин".

Свидетел на покъртителната гледка разкрива и други шокиращи подробности около инцидента: "Тя беше напълно извън контрол и се строполи на пода, докато гледаше една секс играчка. Полсе почна да разлива навсякъде лубрикант с ухание на ягода и си играеше с голям черен изкуствен пенис. Тя го удряше в лицето си. После го пъхна в устата си, симулирайки орален секс и го търкаше нагоре-надолу, докато му слагаше лубрикант."

Проблемите на Кейт с алкохола отново я поставиха в срамна ситуация, но изглежда звездата не може да издържа на напрежението върху себе си и търси утеха в чашката.

lifestyle.ibox.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

ADS