понеделник, 7 декември 2015 г.

Анални тапи

Аналните тапи са секс играчки, които са с подходяща форма, за анално проникване и задоволяване. В някои случаи, аналните стимулатори имат формата на пенис, за по-голямо удоволствие. Всички бът плугове (анални-тапи) имат удебелена основа, която предпазва от цялостното проникване на аналната играчка в ректума.
За разлика от вагината, която е затворена от шийката на матката, ректума стига до сигмоидния колон. Аналните стимулатори, които проникват в ануса могат да бъдат погълнати и да останат в червата - именно за да се избегне това в основата на  бът плуговете има удебеление. При някои секс играчки липсва такова удебеление, поради това не се препоръчва аналната им употреба. Ако секс играчка, която не е предвидена за анална употреба бъде погълната, може да се наложи медицинска намеса за да бъде извадена.
Червото след ректума може да се перфорира много лесно, за това аналните тапи са по-къси от вибраторите и често като размер се дава само диаметъра или обиколката. Аналните играчки могат да бъдат оребрени, но не трябва да имат остри ъгли, които да перфорират червото. За това повечето анални разширители и като цяло анални играчки имат заоблени върхове и задължително уголемена основа, която предотвратява преминаването на играчката по-навътре от свинктерния мускул. А лекото стеснение точно преди основата позволява на свинктера да задържи играчката вътре в тялото, без тя да се изплъзва неволно.
Всяка дейност, свързвана с прониване в ануса, изисква голямо количество анален лубрикант и нежен и бавен подход.
Аналните тапи могат да се използват с презерватив, което ще повиши хигиеничността и ще направи почистването по лесно. Никога не бива да споделяте играчките си с други хора, поради опасността от венерически болести - вклчително СПИН.
Дизайн
Аналните стимулатори могат да бъдат във всякакви цветове, форми, размери и с различни оребрения. Някои са изработени във формата на пенис, други са извити или вълнообразни. Класическите анални разширители са с объл връх, коносувидна форма, която завършва с леко стеснение и непосредствено след него уголемената основа. Някои плугове са дълги, гъвкави и извити за да достигнат сигмоидния колон.
Бът плуговете могат да бъдат изработени от различни материали като латекс, силикон, PVC, неопрен, дърво, стъкло и много други материали. Най-добър за анална игра е силикона, тъй като можете да го дизенфикцирате във вряща вода.
Има и анални разширители, които се уголемяват чрез вода или други течности. Други популярни видове анални стимулатори са вибриращите анални тапи и надуваемите бът плугове. Някои могат да имат специално предназначение, като например простатните масажьори за мъже. Има и такива които имитират опашки, за да можете да задоволите например фетиш към животните или за по-атрактивен вид. Аналните стимулатори могат да се използват и за постигане на анални оргазми, колкото по-оребрен е вашият анален стимулатор, толкова по-голямо удоволствие ще изпитате от него. Освен това аналните играчки могат да се носят продължително, за големи периоди от време. Интересен вид за стимулация е заключването на анлни стимулатори чрез колани, което е честа практика при садомазохизма и фетишизма.
Аналните бижута или още наричани анални украшения, са вид анални тапи, при които основата на играчката е декорирана. Повечето анални украшения са изработени от стомана, а в основата е поставен кристал или фигура. Тези стоманени бижута са с подходяща форма, за много продължително проникване, без да създава дискомфорт. Освен че са красиви и възбуждащи, те ще ви донесат запълващо усещане в ануса.
Анални стимулатори за фетиши
Този вид анални тапи са необикновени, вълнуващи и уникални.
Един от най-разпространените видове са аналните плугове с опашка. Опашката обикновено е изработена от пухкава кожа, която е прикрепена към основата на анална тапа. Това създава впечатлението че носещият има истинска опашка.
Рискове
Когато използвате играчки за анално проникване, можете да получите мускулен спазъм и играчката да бъде засмукана, за да избегнете това винаги използвайте играчки с уголемена основа или играчка със здрава връзка, която можете да захванете с пръст или да сложите на китката. Бът плуговете с по-големи размери, трябва да се използват много нежно, в противен случай можете да нараните вътрешните си органи и да се наложи медицинска намеса. Когато прониквате анално използвайте голямо количество лубрикант, бъдете нежни и търпеливи и увеличавайте размерите на аналните стимулатори постепенно, за да избегнете наранявания. В някои медицински материали се препоръчва употребата на аналната тапа или стимулатор да не е по-дълга от 2 - 3 часа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

ADS