събота, 17 декември 2016 г.

Помпа пенис AIR Control - Въздушни помпи - NMC

Помпа пенис AIR Control

Помпа Air Control, 22 x 6.5 см. см.- AIR CONTROL

Практична пенис-помпа с оригинална Т-образна ръкохватка. Състои се от разграфено цилиндрично тяло от червена прозрачна пластмаса с дълбочина 18 см и диаметър 5 см и мек латексов накрайник, който плътно обхваща пениса. Гуменият балон при традиционните помпи тук е заменен с удобна Т-образна ръкохватка, с помощта на която се изтегля въздухът от цилиндъра. Помпата е съоръжена и с вентил за изравняване на налягането. Отличен избор, ако залагате на комфорта и ефективността. За да запазите ерекцията си за по-дълго време, можете да използвате пристягаща халка (вижте категория “стимулатори” от "за мъже"), която се поставя в основата на пениса и не позволява на кръвта да се изтегля обратно.
Начин на употреба: 
Помпата е играчка, за която трябва да се използват стриктно тези инструкции, като в противен случай можете да получите нежелан ефект! 
Помпата се използва сутрин и вечер ( след месец два се може да си позволите и по-повече трнировки,но след като се сигурни в действията си). Напомпвате докато пенисът ви се възбуди напълно и задържате около 15-20 секунди, след което изпускате вакуума от помпата. Това упражнение се повтаря по 10 до 15 минути сутрин и вечер. След няколко седмици тренировки, можете да преминете на по продължителни тренировки и по-чести.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

ADS