сряда, 7 декември 2016 г.

Вагина Fleshlight Vibro™ Pink Lady Touch - Най-нови - FLESHLIGHT

Вагина Fleshlight Vibro™ Pink Lady Touch

Fleshlight Vibro е най-новата стъпка в развитието на модерните и иновативни продукти с марката на Fleshlight. Докато външният вид е напълно идентичен със стандартните Fleshlight модели, ние променихме дизайна на патентования SuperSkin ръкав и включихме три стратегически разположени джобове около предната страна на отвора, в които се намират специалните Fleshlight патрони. Поставете до 3 вибриращи патрона (включени в покупката) в ръкава преди да го сложите във Вашия Fleshlight калъф, за да се насладите на едно невероятно и интензивно вибриращо удоволствие. Допълнителните вибриращи патрони не само значително усилват усещането по време на употреба, но и до голяма степен стягат отвора. Насладете се на различни преживявания като експериментирате с един, два или с всичките три патрона и нагласете оптималната за Вас стегнатост и степен на вибриране, за да намерите перфектната комбинация. С покупката на всеки Fleshlight Vibro получавате и допълнителен комплект от 10 батерии, с които да удължите преживяването си до 13 часа. Също така получавате и нашия уникален Fleshlight Vibro калъф. SuperSkin ръкавът с мек розов цвят Ви предлага прословутия отвор 'дама' (вагина) и ексклузивната Touch текстура с десетки пръстчета, разположени по дължината на ръкава, които Ви масажират като едновременно с това пренасят вибрациите от Fleshlight патроните към центъра на ръкава. Опитайте се да разберете защо е цялата тази ВРЯВА!
 
Подробности относно Fleshlight дизайна: Нашият уникален и патентован дизайн се отличава със специалния SuperSkin ръкав, който плътно приляга във Fleshlight Vibro калъфа. Конструиран с цел да имитира фенер, нашият Fleshlight калъф е не само дискретен метод за съхраняване на ръкава, но той изпълнява и две важни допълнителни функции: да създаде натиск върху ръкава по време на употреба и да позволи на потребителя да контролира степента на всмукване като завърта капачката в по-тесния край. Можете лесно да извадите ръкава, за да го почистите. Също така дизайнът на калъфа е съвместим с всички наши Fleshlight ръкави. Двата отличителни елемента - нашият SuperSkin ръкав и пластмасовият калъф - създават уред, по-скоро наподобяващ инструмент, отколкото секс играчка, тъй като той Ви дарява с една несравнимо интензивна сексуална наслада в отсъствието на партньор.
 
При правилна поддръжка продуктите с марката на Fleshlight могат да се използват няколко години без да изискат много грижи. 
 
Характеристики на продукта:
 
Материал: SuperSkin
Дължина: 25,5 см
Цвят: Розов
Отвор: Дама (вагина)
Текстура: Touch
Включва: Fleshlight ръкав, Fleshlight Vibro калъф, 3 x Fleshlight патрона, комплект батерии
Водоустойчивост: Да
Лубрикант: САМО на водна основа
 
За повече информация, виж Тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

ADS